Техническа поддръжка

Техническа поддръжка

Осигуряването на техническа поддръжка за частни клиенти и фирми е задължение, което поемаме винаги след контакт с тях. Може предварително да се сключи договор, но може и без направен такъв да използвате услуги ни. Нашето богато портфолио ни позволява и да участваме активно при решаването на всякакви повреди, за които имаме точните специалисти. Какво реално може да очаквате от нас и в кои сфери ще ви бъдем полезни. Всички споменати дейности, които извършваме са вече описани във фирмения ни сайт, но за улеснение ще ги споменем отново.

Проблеми и повреди при ел.инсталации и електроуреди – при тях задължително трябва да се включи наш квалифициран професионалист, който да поправи счупеното или повреденото, но и да подсигури надеждната му и безопасна работа.

Спешните ремонти, монтажи и демонтажи не ни плашат, те са предизвикателство за нас. С навременно избрана техническа поддръжка от нашата фирма ще си осигурите спокойствие и разбира се излишни разходи. За климатични и вентилационни инсталации също може да ни потърсите на посочените контакти като ние ще имаме грижата максимално бързо да посетим обекта и да решим проблема Ви на 100%.

При повреда на водопроводни инсталации – спукани тръби, недобре закрепени елементи или проблеми от друго естество също може да направите стъпката за контакт с нас, защото те също са в нашата сфера на дейност.

В какви други случаи можем да сме ви полезни – при счупени или повредени настилки, паркет, фаянс, теракот, камък. Наранени замазки, шпакловки, боя, тавани, декорации на стени и гипсокартон.

Бързото справяне в подобни моменти ни удовлетворява, защото сме изпълнили подобаващо нашата задача. Добър избор е абонаментната техническа поддръжка, която би ви струвала по-малко като ние ще експертираме вашите обекти периодично, за да се избегнат нежелани и скъпи ремонти. Не се колебайте дори за миг да установите контакт с нас за всички поводи, за които смятате, че можем да сме Ви полезни.

 

Ако имате нужда от техническа поддръжка, просто се свържете с нас!