Паркет

Паркет – доставка и монтаж на ламиниран паркет

Голям е избора на подови настилки, които можем да поставим в дома си. Напоследък клиентите ни обаче предпочитат да се спрат своя избор на ламиниран паркет. Причините това е да е така са, защото се предлага на много изгодни и добри цени, които повечето хора могат да отделят и да си позволят да си го закупят. Предимство е също така, че не се пригитвят разтвори и не се налага да се лепи, както при теракота и не се изисква да се чака да изсъхне и помещението може да се ползва веднага. Лесната му поддръжка е голям плюс и го прави подходящ, освен за вашия дом, така и за учреждения, административни сгради, банки офиси и други. Бързия монтаж също не е никак за подценяване, защото всеки иска ремонта да приключи в много кратки срокове.

Когато става въпрос за ламиниран паркет е невъзможно да не споменем и за богатото цветово разнообразие, в което се предлага. Всеки наш клиент може да подбере подходящия цвят, който най-добре се съчетава с мебелите, дограмата и естествено пасва на вкуса му. Специално внимание  ще трябва да се отдели, освен на естетическите му качества, така и издръжливостта, която е свързана и зависи от неговата дебелина. За помещения, където има голям поток от хора препоръчваме по-дебел или такъв от по-висок клас. Когато нашите специалисти поставят ламиниран паркет винаги се съобразяват с това на каква степен на натоварването ще бъде подложен. Това е нужно, за да могат изберат подходящия вид и да избегнат бързото износване.

Фирмата ни предлага, освен поставяне на качествен ламиниран паркет в различни обекти, но подсигурява и доставката му, за да са улеснени максимално клиентите ни. Преди да пристъпят към полагането му нашите специалисти ще извършат подробен и щателен оглед на пода на помещенията. Процедурата се прави, за да се разбере дали е равен, след което се извършват корекции ако се налага, защото, всяка неравност може доведе до огъване или дори до счупване. Прецизността при нашата работа ни дава възможност да гарантираме дълготрайност и надеждност на всяка услуга, която предлагаме.

 

Ако имате нужда от доставка и монтаж на ламиниран паркет, просто се свържете с нас!