Настилки

Настилки

Дейността на нашата фирма включва и полагането на различни видове настилки. Ще се спрем на някои от тях, които се използват по-често от нашите клиенти.

Полагане на фаянс – за тази специфична извършвана от нас дейност е нужен професионализъм, с който ние се гордеем. Нашите специалисти без проблем ще ги поставят навсякъде, където е необходимо, независимо дали е баня, кухня, мокро помещение или други. Те ще подготвят повърхностите, преди да поставят плочките, за да може те да прилепнат здраво към тях. Помагаме със съвети и консултираме всички клиенти, за вида на фаянса и размерите му, както и какво количество е необходимо за даденото помещение.

Полагане на теракот – съвсем малко от хората могат реално да се справят с това сами. Затова ако искате да си нямате излишни главоболия от непрофесионалните си опити и да избегнете ненужно разхищение на материали е добре да потърсите услугите на нашата фирма. В зависимост от това, в какво на вид помещение ще се поставят се предлагат и различни видове. За коридори, бани и други са подходящи по-грапави плочки, за да се избегне подхлъзване. Ако не знаете какви да закупите и точните ли са за вашия случай свържете се с някой от специалистите, с които разполагаме, и той  ще ви помогне да направите своя правилнен избор, така за вас ще остане приятната задачата да си подберете предпочитаната разцветка.

Полагане на камък – намира приложение при изработване на алеи, за различни облицовки, подови настилки и други. Лепенето му става лесно и сравнително бързо, ако се извършва от професионалисти, с каквито нашата фирма разполага. Искате вашето барбекю, вътрешни или външни стени, декоративни такива да са в камък (изкуствен или естествен според предпочитанията ви), изберете нас и ние ще направим всичко възможно, дори и невъзможното, в най-кратки срокове да изпълним поръчката ви. В цената, която ще ви предложим и е без конкуренция, влиза фугирането на всички видове настилки.

 

Ако имате нужда от поставяне на настилка, просто се свържете с нас!