Довършителни работи

Довършителни работи

Понятието довършителни работи включва правенето на замазки, шпакловки и боядисване.

Замазки – правят се на пода, с цел да се подравни, за да може да се постави настилката, която е решил да използва клиента (ламинат, теракот, паркет и други). За целта се нанася определен вид разтвор приготвен в различни съотношения на пясък и цимент, обикновено 3:1 или 2:1, зависи от вида на помещението се прави. Ако се изисква замазката да е готова за кратко време се използва бързо съхнещ цимент, като по този начин работа върху пода може да продължи броени часове след полагането и. Фирмата ни прави всичко възможно, за да са доволни клиентите и използва всички новости, независимо дали това са материали или технологии.

Шпакловки – полагат се върху стени, които имат вече мазилка, такива от гипсокартон, бетон или други материали, от които са изградени. Използваме специални смеси произведени точно с такава цел на утвърдени на пазара производители. Спазваме всички необходими стъпки, за да направим стените ви перфектни, преди да се поставят крайните покрития (бои, мазилки, тапети или други). За качественото полагане на шпакловка е важно предварително повърхността да е подготвена много добре, да се отстранени дупки и неравности, да няма ронливи участъци и много други специфични дейности, с които нашите специалисти са запознати и ги изпълняват без проблем.

Боядисване – към него се пристъпва, когато стените и тавана са идеално подготвени. Необходимо е да са гладки, без неравности по тях, за да може, когато се постави боята да не изпъкват недостатъците. Ние работим с продуктите на най-известните и утвърдени компании, за да можем винаги да предложим на клиентите си перфектния ремонт както на старото ви жилище, така и на новопостроени сгради. Извършваме боядисване латексови и алкидни бои, с цветове по ваш избор. Държим много на чистотата и трябва да сте сигурни, че ще вземем всички мерки да предпазим пода и да не оставим следи от боя по него.

 

Ако имате нужда от довършителни ремонти по вашето жилище, просто се свържете с нас!