Лепене на плочки

Лепене на плочки

Нашият професионализъм при лепене на плочки остава трайни положителни следи в съзнанията на нашите клиенти. Изпипваме всеки малък детайл стриктно, защото след поставянето им коригиране е почти невъзможно без сериозни ремонтни дейности отново. Най-често те се поставят в банята, кухнята и разбира се тоалетната. Тези помещения предполагат мокрене от страна на ползвателите им и за това е нужно един вид стените да се обезопасят. Така след попадане дори на мазни пръски върху тях със съвсем малка човешка намеса те могат да се изчистят безпроблемно. Трябва ли задължително да се оставят фуги между тях? Забравете за този въпрос, ние ще се погрижим всичко в заложената ни задача да бъде техническо изпълнено правилно и коректно.

При лепене на плочки трябва да се има предвид, че те са предназначени главно за поставяне на стените. За подови настилки се използва теракот, гранитогрес и други подобни, които са с различни влагоустойчиви и силови качества. Подбора на нужното лепило, с което ще се работи е наша грижа, а вие единствено ще имате задължението да изберете техния цвят или шарка, която да подхожда на помещението във вашия дом или друг вид сграда. Постигането на идеално равни повърхности с тях е задължително. Така, след като се приключи работата и се погледне отстрани не трябва да се забелязват ръбчета, неравности или каквито и да било подутини и вдлъбнатини.

Споделените до тук дейности за лепене на плочки може би ви изглеждат трудно осъществими, но с точния изпълнител всичко се постига за кратко време с нужните професионалисти имащи дълъг стаж и опит в тази сфера. Експерименти от типа „Направи си сам“ или с избор на случаен „майстор“ често завършват с разочарование и в повечето случаи с излишни разходи, които могат да бъдат спестени при професионална помощ от наша страна. От подготовката на обекта до предлаганото от нас лепене на плочки могат да ви делят само няколко дни ако изберете нас.

 

Ако имате нужда от лепене на плочки, просто се свържете с нас!